bresse i dags

DAGEN !

dagen senderas med linnea  och evelina i
 bresse vi kommer ha det bäst hoppas ni oxå
får ha lika bra som oss (: 'ha en bra dag alla ! :D




/ tove elsa viktoria ♥

mormor & morfar

idag åker jag till mormor och morfar kommer hem på fredag, det blir sola och bada där och så. kommer inte blogga på den tiden men ni får väl ha det så bra !


jag älskar dig lilla syster ! (:

/ tove elsa viktoria ♥

äntligen !

hejsan alla ♥
nu är jag äntligen hemma från luleå jag flög det var tråkigt men kul att komma hem till kompisarna jag har idag träffat linnea linn och evelina dem gav mig presenter för jag har nyss fyllt år sen skulle vi träffa jakob men var inte hemma. då träffade vi jesper zander som man inte har träffat på jätte länge då. kulkul !:D sen kom jag hem då gjorde jag ingeting satt mig här sen kollade jag lite på tv och nu sitter jag här igen. i morgon kommer jag inte blogga och det kommer jag inte göra några dagar framåt heller för jag ska till mormor. jag tror jag träffar linnea linn och evelina i morgon oxå !
men det får vi se men nu ska jag se på en film med mitt goda godis !



/ tove elsa viktoria ♥

tack linn(a)

♥tack linn♥
 linn u betyder mest för mig,
vad skulle jag göra utan dig?
om alla hade en sån vän som dig,
du är världens bästa vän,
jag skulle aldrig vara så lycklig utan dig
tack för den fina headern !


/tove elsa viktoria ♥


tove är bäst

JAG ÄLSKAR DIG TOVE!

du är en underbar person som förtjänar det bästa. du är min bästavän jag älskar dig!

din linn

väntar

hejsan alla ! ♥

just nu har vi gäster av våra sysslingar nike och myrra. Vi spelade nyss kort och åt glass och nnu sitter jag här och väntar på att linnea ska ringa mig (: hon ska bara borsta tänderna. Den där stackaren är helt slut hon har flugit hem i dag från grekland så alla måste välkomna henne hem(: hon ringer väl mig snart jag har tyvär missat ett samtal från linn vi får se om hon ringer upp igen. sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra jag tittar väl på tv eller spelar mer kort ! men det får vi se. jag längtar tills i morgon då träffar jag mina närmsta vänner som betyder mest för mig ! jag ska  flyga hem kl 17 i morgon tror jag jag kanske kommer hem sent men det får vi inte hoppas") men jag ska nog sitta vid datorn ett tag nu. föresten tack emilia för headern den var jätte fin ! tyvär kunde jag inte träffa dig igen men vi ses ju kanske om ett år eler kanske jag flyger upp till dig nån gång. nu ringde linnea. gud vad jag har saknat den ungen!




/ tove elsa viktoria ♥


sista dagen !

  • hejsan alla! ♥
    idag kommer linnea hem gud vad kul, och i morgoon kommer jag hem. sista dagen för mig i luleå :/
    jag sitter inne vid datorn när vädret är fint ute. men jag orkar ingeting just nu jag vill bara vara inne i lung och ro. Idag har jag varit på stan med pappa pontus och my. vi har gått och fikat och varit på dollar store och köpt saker tex godis. men sen kom elisabet och jossan och emmy till stan då gick jag och my och dem till stan och köpte smink. sen åkte vi hem och gjorde mat och jag solade lite och nu sitter jag här och väntar på efterrätten det blir nog glass och melon. Sen ska jag vänta på tills emilia ringer mig för då ska vi kanske träffas (: för i morgon åker jag hem då kommer jag inte träffa henne på ett år :/ men aja jag kommer sakna sönder. men nu är det efterrätt ha det så bra(y)




/ tove elsa viktoria ♥


film kväll !

bästavän föralltid !




     nu sitter jag här vid datorn
och gör ingeting jag är inte trött
och så vet jag inte vad jag ska hitta på
men det blir nog film sen
men först blir det blogg och lite
annat i morgon kanske jag ska
träffa emilia vi får se hur det blir med det
men man får ju alltid hoppas
på det bästa men nu ska jag
se på film godnatt
bloggen


/ tove elsa viktoria ♥

jag saknar er !

jag saknar alla vänner i enköping här kommer lite bilder men har inte bilder på alla på denna dator :/





jag och linnea ! (a)

linn och jag ! (a)

rebecca (a)

iiida (a)

ellen och linnea (a)

haha linnea är med över allt :p linnea och evelina (a)

klassens tjejer
översta raden : sofia, evelina , rebecca, linn , michelle,
nedersta raden : izabelle, ida , jag
sist men oxå minst linnea som ligger ner (a)

min stora fjortis klass hahha ( not ) (a)


enköping jag kommer snart hem ! :D

/ tove elsa viktoria (a)


en rolig helg (:

hej alla !
nu sitter jag hemma hos min lossas mormor. vi har ätit god mat med släckten så släckten är här och så vill jag bara att emilia ska komma hem kommer säkert inte hinna träffa henne /: men aja det är livet, här kommer lite fakta av fredag och lördag och dagen  !

fre 24/7

idag var ju pappas och elisabets bröllop. men det började med att mys väcka klocka ringde tio i 7 på morgonen... sen åkte my, jossan, emmy och elisabet till stan. Elisabet skulle till frissan och klippa sig och göra en fin frisyr till bröllpoet och det blrv det hon blev jätte fin. men sen så kom jag, pappa och pontus senare på dagen till stan för pappa skulle köpa ett skärp. sen åkte vi till helga ( min lossas mormor ) för att vi skulle hämta våra bröllops kläder. sen åkte vi till ett hotell som vi ska bo på två nätter.  asså fredag till lördag lördag till söndag. iallafall då träffade vi några av min pappas kusiner och hans moster. sen åkte vi till hotellet och duschade och gjorde oss i ordning. sen klockan fyra började bröllopet alla var redo. pappa och elisabet hade nerver i sig dom var nervösa ! i kyrkan träffade vi alla släcktingar. alla var där förutom min farmor som dog för några år sen. hon skulle jätte gärna vilja vara där. men aja det är en sorg som går över. men sen var kyrko grejen över sen åkte vi och äte det var inte så god mat men det var väl okej. sen var det dansa hela natten så kul! jag kommer sakna det. sen var det hem till hotellet efterfest på hotellet !

hade denna kläning på mig men såg inte ut så här :P
lör 25/7
idag var man ju jätte trött men ändå var man tvungen att gå upp kl 10 och äta frukost men det gjorde jag sen guick jag och la mig igen. alla i släckten utom jag och jossan ( min syster ) åkte till nån tråkig kyrko grej man kollade på kyrkan och då där i gammelstan i luleå. men jag och jossan orkade inte så vi var kvar på hotellet till kl två för då skulle vi äta lunch på ett ställe i när heten det var gått sen efter det åkte släckten till våran stuga. Vi badade och bastade. och jag och min kusin vi åkte kanot fan va kul vi hade. aja sen åkte vi till hotellet och så. sen åkte vi och åt nån stans sen åkte vi till en camping där mina kusin bor det var kul fast vi intevar där så länge men sen åkte vi sen sen somnade jag kl 12 (:

sön 26/7
idag vaknade jag halv tio igen som går dagen. för det var frukost då hela min pappas släck satt redan där och åt frukost på hotellet. sen åkte vi kl 11 till helga och lämnade av emmy min lossas syster.  Sen åkte vi till teknikens hus med kusinerna och tommy och carmen och lilla tess. där gjorde vi väldigt mkt som att äta god glass (: sen åkte vi till helga och gjorde mat nu är släckten här och vi äter för fullt det är jätte mysigt men jag har smitit undan för att sitta vid datorn. men det var min dag jag tror vi ska sova hos helga i natt men vi får se.

ps. jag sitter på helgas dator det är där för jag inte lägger in bilder bilderna kommer när jag är hemme i enköping antagligen på tisdag eller på onsdag vi får se (L)

/ tove elsa viktoria (:


Bröllop !

på fredag ska min pappa och elisabet gifta sig spännande,  det ska bli kul att träffa släcken men sen måste jag hem från roliga luleå hem till enköping men jag får ju alltid träffa vännerna toppen jag bara längtar. men jag längtar mer till på fredag !

/ tove elsa viktoria ! :D

STUGAN NU !

nu ska jag till stugan så kommer inte blogga på ett tag få se när det blir nästa gång, så ha det så bra. jag saknar alla i enköping snart flyger jag hem till er då blir det fart i luckan (: vi ses (a)

/ tove elsa viktoria ! :D

TACK !

jag ville bara passa på och tacka amanda frida och emilia för dem här dagarna kommer sakna er !
och så vill jag tacka frida för hon ville hjälpa mig med bloggen, föresten är jag ny här och typ fattar ingeting men jag fattar väl snart (: men jag ska snart fara till stugan. men hoppas jag träffar er i luleå innan jag åker hem till tråkiga enköping.


PS. jag saknar min bästa vän linn hur mkt som hälst ! <3

MYSARE !

hej , idag har jag varit med emilia , frida och amanda vi har tagit bilder o ch mkt mer!
nu kommer lite bilder från dagen, lite flumm bilder men det får gå (:

frida, emilia och jg lite flumm !<33

vi ska hoppa vi dör gärna tillsammans !

flumm dagen en dag man aldrig glömmer !

lite kul vi hade ! (:

nu är det frida som skriver här för tove och emilia var tvungen att gå ! (:



jag, emilia och tove :)


emilia, tove och jaag :D <3


jag, tove och emilia :D vi var såå duktiga :D <33


jag, tove och emilia :D flumm bild =)


hahhahhah :D



ett hjärta, men nu orkar jag inte ladda upp mer, pusshej (: <333

/frida

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0