sjukling

hejsan allihoppa,
först vill jag säga att jag börjar tröttna på att blogga men jag kommer väl igång nu jag kommer försöka blogga varenda dag men det är inte säkert att jag hinner. men iallafall idag har jag varit sjuk. det var inte så kul. men iallafall alla är väl sjuka nångång, men jag vaknade ungefär kl halv åtta och hade jätte ont  i magen och var förskyld. sen sov jag till kl 12 för då ringde min mamma mig och väckte mig. men sen gick jah och kollade på tv, sen kom min mamma hem och gjorde mat till mig sen gick hon igen. sen kom min brosa hem sen koma alla hem men nu sitter jag här och har det bra, jag mår mkt bättre nu men vi får se om det blir nån skola i morgon.
ha en bra fortsättning av dagen, föresten har man blivit brun hårig då.



// tove elsa viktoria ♥




YEEEES

hejsan allihoppa :D
imorgon är det skola jippiee jag bara längtar (a)
vi börjar kvart i nio i morgon skönt :D
men nu ska jag duchsa (a)



rebecca, linn och jag (a)


/ tove elsa viktoria ♥

VI ÄR BÄST !

VI HAR VUNNIT DM FINALEN I DAG :D

hejsan allasammans(a)
idag har fanna bk f96 blivit bäst i uppland, det var dm-final mot vaksala. det var en jobbig match men gick ändå ganska bra, vi började med att frja passade daniella så hon gjorde mål, sen gjorde dem ett mål på en straff som inte änns va en straff ( jävla dommare ) men i alla fall, sen spelade vi oagjort (stavning) sen så var det förlängning ojoj då blev det lika igen. då är det ju straffar tur så fick inte jag ta en för dem som satt på bänken fick typ inte och jag hade typ nyss gått at men jag var glad över att jag inte behövde det .. ;) men sen började det med att daniella satt första målet för oss. sen skulle dem skjuta då TOG MICHELLE BOLLEN :D sen var det vi igen då var det fanny hon sätter den med, :D sen var det deras tur och MICHELLE TAR BOLLEN. toppen gumman du var bäst ! aja sen var det våran tur det är frejas och linnea som tyvär missade :/ menmen ;) det var fina skott tjejer. sen missade michelle två men sen var det av görande om isabelle eklung skulle sätta straffen så vann vi. trummvirrvel.  OCH DET GJORDE HON FANNA BK ÄR DEN STOLTA VINNARNA I DAG VI ÄR BÄST I UPPLAND AV F96 FYFAN VA BRA (a)

ps bilden kommer senare (a)

trött efter en rolig vecka (a)

hej alla glada ;*

förlåt att jag inte har bloggat men jag har haft  fullt upp hela veckan , nu är jag jätte trött men jag orkar blogga lita i alla fall (: du komme det lite fakta om dagarna !:D

mån 3/8
idag vaknade jag ungefär 10 för att stina ringde mig, då gick jag upp och gjorde mig i orning för att jag skulle träffa stina kl 12. sen kl tolv typ kom stina till mig vi åt lite mat sen åkte vi till idrottshuset för att träffa lelja hon skulle oxå va med. sen åkte vi till stan och provade lie kläder och köpte glass (gott gott). sen åkte vi hem till mig och gjorde inte då mkt vi kollade runt för jag har gjort om lite som dem inte hade sett. sen åkte dem till deras träning och jag till firman en stund sen åkte vi och hämtade claudia( en hund ) hon kasnke vi ska köpa (: aja sen var det ju träning för mig med det var kul men väldigt varmt, jag fick träffa några kompisar som man inte träffat på ett tag som PELLA ! aja sen kom lelja och stina till mig träning sen skulle vi åka hem till mig men gick inte så bra ja jag skulla skjusa två kjocka tunga väskor och ett tält och stina och lelja det gick inte så bra vi ramlade väldigt många gånner men en gång var det specielt kul, men jag får tyvär inte bäretta vad x) lelja hahahha! aja sen när vi kom hem till mig så satt vi upp tältet som inte heller gick så bra så att mamma fick hjälpa oss (: tack mamma ! :D sen gick vi in oc dushade och sen tog vi lite kort (a) sen gick vi ut i tältet och gjorde inte så mkt sen kl 4 så somnade vi. tack för en under bar dag (a)



 

jag hinner tyvär inte mer för i dah eller kasnke i kväll vi får se för min pappa är på väg jag ska till han i kväll vi se (a)

/ tove elsa viktoria ♥


Jag kommer sakna det(a)

hejsan alla
jag har inte bloggat på ett tag för jag har varit hos mormor det kommer inte bilder där i från men det kommer bilder i från när jag stina amanda som hos nellie i går till i dag jag orkar inte skriva vad vi har gjort så det blir bilder om vad vi har gjort !




















det kommer fler bilder sen måste gå och sova jag ska upp tidigt i morgon vi ses (a)

/ tove elsa viktoria ♥


RSS 2.0