dålig uppratering,

hejsan idag har jag varit sjuk, det är inte kul. men ialla fall det går väl över. men annars vill jag be om ursäkt som jag gjort många gånger. men jag gör det för jag inte har bloggat så mkt men jag börjar fundera på om jag inte ska blogga mer det börjar bli lite drygt men vi får å klart se om jag orkar mer. men i morgon har vi so prov om jag ska till skolan det får vi se men jag måste ändå plugga nu, (a)



/ puss tove

pappsen

jag ber om ursäkt att jag inte har bloggat i helgen men har varit hos min pappa jag orkade inte blogga då. men nu ska jag berätta vad som har hänt i helgen.

fre 4/9
det började med skolan sen åkte jag hem till amanda en stund sen kom jag hem jag gick ut med valpen med my. sen åkte jag my och pontus till vita elefanten vi skulle äta mat med pappa där. när vi oma fram var det inte bara pappa där josefin emmy och elisabet var oxå där vi åt och hade det mysigt. sen hade jag och pappa lite bråttom kl var halv jag hade samling till en match kl kvart i åkte hem jag bytte om, sen fort åkte vi till idrottshuset. vi skulle möta håbo det var en jätte bra matck vi spelade. ni har ju match rapporten på bloggen sen tidigare. sen matchen slutade 2-1 till oss. sen´åkte vi hem till pappa dät åt vi macka sen massor med godis gottgott. sen gick jag och la mig jag va jätte trött.

lö 5/9
det började med att jag vaknade nio för jag behövde gå på toa, sen gick jag och la mig igen sen kom pappa och väckte mig för han frågade om jag ville åka med elisabet jossan och emmy och hennes kompis till uppsala det var helt självklart att jag ville det. så jag gick upp kvart i tio vi skulle åka kl halv elva sen var vi där gick i affärer sen köpte jag en tröja på gina, ni kommer få se den. sen åt vi på max sen åkte vi hem. sen när v kom hem gjorde vi inte alls mkt jag var jätte trött så jag kollade på tv. sen åkte elisabet och emmy på en middag hos elisabets kompis eller nåt, så då var med mys kväll med paappsen jossan och pontus. sen gick jag och la mig tidigt.

sön 6/9
det började med att jag vaknade kl 11 då gick jag upp och åt frukost sen gick jag ner och kollade på lite tv sen kl 3 åt vi mat seen åkte vi till grillby jossan skulle spela mot nordia, tyvär så förlårade dem men jossans lag spelade bättre än nordia. så det blev inte precis en rättvis match. men aja sen skjusade pappa mig och pontus hem till mamma och sen kollade vi på film och nu sitter jag här (: har de bra puss på er


 jag saknar oss bästa ellen :'(

// tove elsa viktoria ♥





fanna-håbo 2-1

Vilken fantastisk första halvlek vi gör! Vi får chansen att börja i medvinden och dominerar första halvlek helt. Vi trycker på i anfall efter anfall och skapar flera bra chanser, t.ex har både Daniella och Isabelle H varsitt friläge där de skjuter mitt på målvakten. Håbo gör en bra insats försvarsmässigt, men till slut får vi utdelning när Elin slår in en boll mot mål som Isabelle H kan fånga upp, 1-0 i halvtid.

I andra halvlek får Håbo medvinden vilket leder till en annan matchbild. De trycker på mer och oroar vårt försvar, som darrar ett par gånger. Vi kommer också fram ett antal gånger, men utan att få några riktigt klara lägen. Håbo kan kvittera på ett fint avslut från deras vänster kant av straffområdet. Efter det har de ytterligare ett par bra möjligheter, den bästa en boll mot krysset som Michelle gör en strålande enhandsräddning på.

Under slutet av halvleken är vi det starkare laget och har ett antal bra anfallsförsök. Med 10 minuter kvar snappar Isabelle H upp en boll när en Håboback inte får tag i den ordentligt och kan säkert sätta det som visar sig bli segermålet, 2-1.

Vi bjöds på en mycket bra match, delvis tack vare vårt fantastiska spel i första halvlek, delvis tack vare båda lagens kämpainsatser i andra halvlek, med delvis också tack vare en domare som utstrålade säkerhet och hittade en bra nivå på matchen.

Vi blev lite oroade när Linnea fick en smäll på benet halvvägs in i första halvlek och var tvungen att gå av. Elin fick vikariera som vänsterback resten av halvleken och i början på andra, innan hon fick gå över på högerbacken. Och vilken kanoninsats hon gör hela matchen! Stort plusbetyg även till Joanna, som var riktigt pigg i benen, Daniella som jobbade och slet fantastiskt bra hela matchen, samt till Tove som trixade och trollade bort Håbospelare på löpande band på mittfältet. Men framför allt stort plus till hela laget som verkligen visade viljan att vinna, trots att man ibland fick spela på lite ovana positioner. Utöver Elins backspel, fick Frida komma in som högerytter i slutet av matchen och skapade direkt två bra skottlägen åt sig själv.



//tove elsa viktoria ♥

RSS 2.0